Scroll Top

Επιχειρηματικές Αναφορές

Εγκατάσταση και Παραμετροποίηση Power BI

Εισαγωγή

Ο μεγαλύτερος φόβος στον επιχειρηματικό κόσμο είναι το αυξανόμενο κόστος, ο αριθμός των πόρων αλλά και ο χρόνος που απαιτείται για τον αποτελεσματικό έλεγχο και κατ’ επέκταση οργάνωση της επιχείρησης. Πολλές εταιρείες θεωρούν πως, χρησιμοποιώντας απαρχαιωμένα συστήματα που εξυπηρετούσαν στο παρελθόν, μπορούν να τα καταφέρουν εξίσου καλά και τώρα. Η κάθε επιχείρηση πρέπει γρήγορα να αντιληφθεί τις πραγματικές της ανάγκες και να εξελιχθεί υιοθετώντας νέα συστήματα που είναι καταλληλότερα για αντιμετώπιση των σημερινών προκλήσεων. Οι περισσότεροι επιχειρηματίες ή στελέχη επιχειρήσεων, έχουνόντως στην διάθεση τους όλα τα δεδομένα, όπως προέρχονται είτε από το λογιστήριο, είτε από το εμπορικό τμήμα ή την εμπορική εφαρμογή. Αρκεί όμως αυτό από μόνο του για να μπορεί να ασκηθεί εύκολα, γρήγορα, αξιόπιστα και αποτελεσματικά έλεγχος και κατ’ επέκταση βελτίωση της οργάνωσης της επιχείρησης; Τα δεδομένα (rawdata)χρειάζονται προετοιμασία, ανάλυση, κριτική σκέψη και συγκεκριμένες αναφορές ούτως ώστε να μπορούν να παρέχουν αυτό που ονομάζεται BUSINESS INTELLIGENCE. Στην i-Mentor Consulting προτείνουμε την ανάπτυξη επιχειρηματικών αναφορών μέσω της πλατφόρμας Microsoft PowerBI.

Τι είναι το POWER BI της Microsoft

Ζείτε σε μια κουλτούρα δεδομένων, όπου οι επιχειρηματικές αποφάσεις βασίζονται σε γεγονότα, όχι σε γνώμες. Χρειάζεστε δεδομένα για να λάβετε αυτές τις αποφάσεις και οι συνάδελφοί σας δεν σας απογοητεύουν.

Σας στέλνουν όλους τους τύπους αναφορών, υπολογιστικά φύλλα, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ακόμα και εκτυπώσεις. Καθώς συσσωρεύονται τα δεδομένα, γίνεται πιο δύσκολο να βρείτε γρήγορα αυτό που χρειάζεστε και ανησυχείτε ότι μπορεί να μην χρησιμοποιείτε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες.

Το Power BI κάνει την εργασία σας πιο εύκολη και αποδοτική ταυτόχρονα. Όλα τα δεδομένα αυτά μετατρέπονται σε γραφήματα, τα οποία απεικονίζουν τα δεδομένα για εσάς. Αντί για μεγάλες λίστες ή πίνακες αριθμών και λέξεων, οι δεδομενικές πληροφορίες σας εμφανίζονται ως πανέμορφες , χρωματιστές και ελκυστικές απεικονίσεις που διηγούνται ιστορίες για τις πληροφορίες στα δεδομένα σας.

Γεφυρώστε το χάσμα μεταξύ δεδομένων και λήψης αποφάσεων

Συνεργαστείτε εύκολα στα ίδια δεδομένα, συνεργαστείτε σε αναφορές και μοιραστείτε πληροφορίες σε δημοφιλείς εφαρμογές Microsoft Office όπως Microsoft Teams και Excel – που δίνουν τη δυνατότητα σε όλους στον οργανισμό σας να λαμβάνουν γρήγορα αποφάσεις βάσει δεδομένων που οδηγούν σε στρατηγικές ενέργειες.

Κατανοήστε τα δεδομένα και τις τάσεις όπως ποτέ άλλοτε

Λάβετε αποφάσεις με αυτοπεποίθηση

Απλώς ανοίξτε την υπηρεσία Power BI σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ή σε μια κινητή συσκευή. Εσείς και οι συνάδελφοί σας εργάζεστε από τους ίδιους αξιόπιστους πίνακες εργαλείων και αναφορές, οι οποίοι ενημερώνονται και ανανεώνονται αυτόματα, ώστε να εργάζεστε πάντα με το πιο πρόσφατο περιεχόμενο.

Καθώς το περιεχόμενο δεν είναι στατικό, μπορείτε να εμβαθύνετε σε αυτό, αναζητώντας τάσεις, πληροφορίες και άλλα στοιχεία επιχειρηματικής ευφυΐας. Αναλύστε το περιεχόμενο και κάντε ακόμα και ερωτήσεις με δικά σας λόγια. Εναλλακτικά, χαλαρώστε και αφήστε τα δεδομένα σας να εντοπίζουν ενδιαφέρουσες πληροφορίες για λογαριασμό σας, να σας στέλνουν ειδοποιήσεις όταν τα δεδομένα αλλάζουν και αναφορές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σύμφωνα με ένα χρονοδιάγραμμα που ορίζετε εσείς. Όλα τα δεδομένα σας, οποιαδήποτε στιγμή, στο cloud ή τοπικά, από οποιαδήποτε συσκευή. Αυτό είναι μόλις η αρχή για τις δυνατότητες του Power BI.

Δημιουργήστε εκπληκτικές εμπειρίες δεδομένων

Βασικές Υπηρεσίες Επιχειρηματικών Αναφορών από την i-Mentor Consulting

1. Δημιουργία λογαριασμού PowerBI και Εγκατάσταση εφαρμογής σε desktops,κινητά τηλέφωνα ή tablets 100%
2. Σύνδεση δεδομένων από διάφορες πηγές: (data connection) 100%
2.1. SoftOne 100%
2.2. Entersoft 100%
2.3. Άλλες εμπορικές / λογιστικές εφαρμογές εφόσον διαθέτουν powerbi connectors 100%
2.4. Excel ή Google sheets 100%
2.5. Άλλες βάσεις δεδομένων/πηγές, ανάλογα με τις ανάγκες 100%
3. Μετασχηματισμός, Καθαρισμός Δεδομένων (data cleansing and Formatting) 100%
4. Δημιουργία δυναμικών αναφορών, γραφημάτων, dashboards. 100%
4.1. Πωλήσεις ανά είδος / πελάτη / περιοχή / πωλητή και ανά έτος / μήνα / τρίμηνο / ημέρα 100%
4.2. Παρακολούθηση αποθεμάτων αποθήκης 100%
4.3. Κόστη, έξοδα ανά κατηγορία και ανά έτος / μήνα / τρίμηνο / ημέρα 100%
4.4. Παρακολούθηση επιταγών 100%
5. Αυτόματη ανανέωση αναφορών 100%
6. Δυνατότητα αποστολής των αναφορών σε emai lμε συχνότητα ημέρα/εβδομάδα/μήνα 100%

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ο αρμόδιος σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Microsoft Power BI - Επιχειρηματικές Αναφορές
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Τι σας ενδιαφέρει κυρίως να επιτύχετε;
Επωνυμία
Μετάβαση στο περιεχόμενο